Markten – Winkelen

Hevíz piac

Dinsdag: 7.00 uur Donderdag: 12.00 uur Zaterdag: 7.00 uur
Onder verwijzing naar de sfeer van weleer, is het gebied achter de grote parkeerplaats in Hévíz meerdere keren per week gevuld met verkopers. Af en toe kan de bezoeker, begeleid door authentieke volksmuziek, de producten van honingproducenten, augurken- en sapmakers, kaas- en groenteverkopers ontmoeten.

Keszthelyi Piac

Elke woensdag en Zaterdag (7:00 – 12:00)
De kooplieden op de markt wachten op hun klanten met een breed scala aan goederen. De verkopers op de hebben primaire producenten en diversifiëren het productaanbod van de markt met producten die op hun eigen boerderijen worden geproduceerd.

Káptalantóti Liliomkert

De producentenmarkt in het hart van het Káli Basin werd bedacht en gecreëerd door biologisch ingenieur Ildikó Harmathy. Het doet het goed voor degenen die op zondag op een lege maag naar de kapittelmarkt komen omdat ze niet kunnen stoppen met het proeven van het aanbod terwijl ze door de tafels van lokale producenten lopen. Je moet het geknetter proeven, de cheesecakes in de manden, de komijngeurende croissants in de stapel en het zure roombroodmeel dat uit de oven komt! Het doel van de markt is om vreedzame marketinggewoonten tot leven te brengen. We wachten elke zondag op je in het Káli Basin, in het Balatonmeer, dichtbij Tapolca, beroemd om zijn brongrot, dicht bij het Balatonmeer, dicht bij Badacsony, dicht bij de bezienswaardigheden van het Balaton Uplands National Park.

Fonyód

Gelegen in het hart van de stad, biedt dit bijna drie hectare grote gebied, als toeristische attractie, ook de mogelijkheid voor vaste bewoners en vakantiegasten die bij ons willen ontspannen om dagelijkse artikelen, tweedehands goederen en eten te kopen.

De gemeente Fonyód exploiteert de grootste markt en kermis aan het Balatonmeer.
Het is ook bekend in West-Europa en is een populaire toeristische attractie met een geschiedenis van meerdere decennia. Eerder, met de komst van Poolse handelaren (toen “Poolse markt”), brak het door in het publieke bewustzijn.
Sindsdien is het in de loop der jaren, misschien als gevolg van een normwijziging, omgevormd tot een beurs, een markt die is ontstaan ​​uit binnenlandse handelaren, waar naast volkskunst, ambachtelijke producten, gebruiksvoorwerpen en ornamenten, groenten, fruit, droge bloemen, honing, antiek en gebruikte boeken en schilderijen verkrijgbaar zijn. , ander antiek, huisdieren (honden, katten). 
De markt is gemakkelijk bereikbaar doordat deze naast de hoofdweg 7 ligt, in de buurt. Er is parkeergelegenheid voor klanten die met de auto komen, waardoor winkelen en een plezierige marktbezoek gunstiger en gemakkelijker wordt. Website

Facebook